Delen is lief

Email

Triest: Wappies lachen om rouwadvertentie van kinderen Peter R. de Vries

Wappie, Sjappie en Tjappie hebben een complotclubje opgericht voor mensen met een lelijk gezicht verstandelijke beperking, maar dat is eigenlijk een belediging voor deze laatste groep. Met enige regelmaat bespreken Micha Kat, Joost Knevel en Miel (on) Tour de nieuwste conspiracytheoriën in hun superboeiende Zoomgesprekken. Uiteraard kwam ook het overlijden van Peter R. de Vries ter sprake en met name de advertentie die hun kinderen in de krant plaatsten.

Allemaal leuk en aardig dat internet, maar sommige mensen zou je er gewoon voor de rest van hun leven van moeten afsluiten.

UPDATE: Complotdenker Micha Kat (58) opgepakt in Noord-Ierland vanwege bizarre beschuldigingen

👉 Zie ook: Schreeuwlelijk Alex Soze is blij met de aanslag op Peter R. de Vries

Windows 3.11 updaten...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Wappies united

Wat voor mensen kijken dit soort kansloze video's hoor ik je denken. Nou, mensen als Joke Heuckeroth (*kuch* toch niet de zus van Gordon? *kuch*) bijvoorbeeld die in de comments ook een interessante < insert Lange Frans here > theorie achterlaat.

Weten jullie wel zeker dat Peter r de vries dood is. Denk dat hij gewoon een Dubbel spion is was. Zijn kinderen hadden in de eerste filmpje gezegd. Dat hun vader zijn toestand nog steeds in het ziekenhuis was. Maar let op hun kleren! en de achtergrond erbij. die ene uitzending waarin hun vertelde. dat hun vader was overleden! met diezelfde kleding aan. En hun spraken emotioneel Loos vertelde. en wat schetst mijn verbazing hun 2de uitzending is verdwenen! Die de Nos had getoond. Hadden hun diezelfde kleren aan met zelfde achtergrond. En dat filmpje waarin hun vertelde. Dat hun vader was overleden. Deze Nos filmpje spoorloos is verdwenen! dit hele zaakje stinkt denk dat Peter gewoon een dubbelspion was maar omdat hij kinderen had gered uit de diepstate Zal ik maar zo zeggen. moest hij natuurlijk verdwijnen want het elite kwaad zijn er achter gekomen dat hij hun verraden had. dus vandaar dat hij dood moest.

Mocht je een fascinatie voor Wappies hebben dan kun je hier de hele stream hier terugkijken. Maar je kunt het ook laten, is misschien maar beter ook.

Check dit dan

Topreactie (+)

Hoe schaamte- en gevoelloos ben je dan ? Ik had nog nooit van deze kleine mensen gehoord, hopelijk hoor ik na dit ook nooit meer wat van hen.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail