Nu te zien: de officiële trailer van Jackass 4, de laatste Jackass film ooit TV
Auteur
20/07/2021 20:01

Nu te zien: de officiële trailer van Jackass 4, de laatste Jackass film ooit


Ruim 20 jaar geleden werd hier de 1e Jackass aflevering gedownload via een 14k4 modem aan een ISDN-lijn. En ondanks dat ze alles met een aardappel hadden gefilmd was het iets nieuws en geniaals tegelijk; bezopen idioten die elkaar in de fik staken, zonder enige ervaring drop-ins deden in torenhoge halfpipes waardoor ze bijna hun nek braken, gestoorde races hielden met winkelkarretjes, spijkers door tepels sloegen en in 500 kilo koeienstront doken. Puur voor de fun. Bekende namen uit de groep zijn o.a. Steve-O, Johnny Knoxville en Bam Margera, die later ook een eigen serie Viva La Bam kreeg.

In de jaren daarna werden de stunts steeds groter, vetter en professioneler (net als de beeldkwaliteit gelukkig). Na 3 seizoenen Jackass wilden ze de serie afsluiten met een film, Jackass: the movie. Omdat die het prima deed (en 60 miljoen dollar opleverde in Amerika) volgde er uiteindelijk nog twee films: Jackass Number Two en Jackass 3D.

De heren zijn inmiddels een stukje ouder en grijzer, maar blijkbaar kruipt het stuntbloed waar het niet gaan kan. In Oktober komt er namelijk een nieuwe film: Jackass Forever. Dit zou volgens Johnny Knoxville dan toch écht de laatste zijn. De trailer is in ieder geval vanaf nu te bekijken!

Steve-O ♥ Skoften

/ / Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties