Delen is lief

Email

Nu te zien: de officiële trailer van Jackass 4, de laatste Jackass film ooit

Ruim 20 jaar geleden werd hier de 1e Jackass aflevering gedownload via een 14k4 modem aan een ISDN-lijn. En ondanks dat ze alles met een aardappel hadden gefilmd was het iets nieuws en geniaals tegelijk; bezopen idioten die elkaar in de fik staken, zonder enige ervaring drop-ins deden in torenhoge halfpipes waardoor ze bijna hun nek braken, gestoorde races hielden met winkelkarretjes, spijkers door tepels sloegen en in 500 kilo koeienstront doken. Puur voor de fun. Bekende namen uit de groep zijn o.a. Steve-O, Johnny Knoxville en Bam Margera, die later ook een eigen serie Viva La Bam kreeg.

In de jaren daarna werden de stunts steeds groter, vetter en professioneler (net als de beeldkwaliteit gelukkig). Na 3 seizoenen Jackass wilden ze de serie afsluiten met een film, Jackass: the movie. Omdat die het prima deed (en 60 miljoen dollar opleverde in Amerika) volgde er uiteindelijk nog twee films: Jackass Number Two en Jackass 3D.

De heren zijn inmiddels een stukje ouder en grijzer, maar blijkbaar kruipt het stuntbloed waar het niet gaan kan. In Oktober komt er namelijk een nieuwe film: Jackass Forever. Dit zou volgens Johnny Knoxville dan toch écht de laatste zijn. De trailer is in ieder geval vanaf nu te bekijken!

Ik loop de hele avond rondjes...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Steve-O ♥ Skoften

Soortgelijke artikelen

Topreactie (+)

Oke... stiekem toch wel weer leuk om ze nog 1 keer naar de kloten te zien gaan... maar Jezus jongens wat klinkt steve-o toch vertieft tegenwoordig 🤣

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail