DTV: hoe voorkom je stank van je schoonmoeder als je maar één keer per dag de wc doortrekt? Fun
Auteur
13/07/2021 12:01

DTV: hoe voorkom je stank van je schoonmoeder als je maar één keer per dag de wc doortrekt?


Vroeger, toen er nog geen internet was, we een touwtje door de brievenbus konden laten hangen zonder dat de tent leeggeroofd werd, en kinderen veilig konden knikkeren buiten zonder dat ze werden neergestoken om een iPhone, losten we ook zélf onze eigen problemen op. Tegenwoordig dumpen we alles maar in het digitale riool als we iets te zeiken, te vragen of te klagen hebben.

Vandaag viel ons oog op een vraag van iemand in de categorie #DTV (Durf Te Vragen). Een hashtag die ergens in 2009 is ontstaan op Twitter waarmee kennis gedeeld kan worden. Hartstikke leuk allemaal, helemaal als er wat dubieuze en ongemakkelijke vragen worden gesteld, zoals deze uit de Facebookgroep Amsterdam Durf te Vragen:

Om water te besparen douchen wij altijd samen en trekken we maar 1 keer per dag de toilet door. Nou vind ik dat van mijn vriendin niet zo'n probleem maar wat mijn schoonmoeder achterlaat, daar heb ik meer moeite mee. Bovendien wordt het regelmatig een beetje veel om in 1 keer door te spoelen. Weet iemand of zo'n sanibroyeur hier oplossing zou kunnen bieden, of is er een ecologisch goedje wat we erbij kunnen gooien zodat papier en de rest al een beetje oplossen?

Of het echt een gevalletje "true story" is weten we niet, maar de reacties zijn in ieder geval weer mooi om te lezen.

De vraag

De reacties

Misschien toch maar een eigen dixi regelen?

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties