Delen is lief

Email

Dit is Delano G., de 'rapper' die Peter R. de Vries neergeschoten zou hebben

Afgelopen dinsdag werd Peter R. de Vries in Amsterdam neergeschoten en naar verluidt vecht hij nog steeds voor zijn leven. Al snel ging er een signalement rond en deze 21-jarige Delano G. werd opgepakt omdat hij de schutter zou zijn. Onbevestigd, maar de geruchten zijn wel verdomd hardnekkig.

Hij stond ook bekend als rapper (al is bijna iedereen dat tegenwoordig) en maakte zijn muziek onder de naam 'Demper'. Nummertje op Spotify (al lijkt die weg te zijn), YouTube, 101Barz (al hebben die zijn pagina als een malle verwijderd), noem maar op. De kans dat hij de volgende Biggie, 2Pac, Dr. Dre of Eminem wordt is klein want naast een gruwelijk gebrek aan skills en een chronisch spraakgebrek vermoeden we ook dat hij voor een poosje de bak in zal verdwijnen.

De tweede opgepakte verdachte is overigens de Poolse Kamiel P., die voor zover bekend nog niet aan het rappen is geslagen. Kan nooit lang meer duren. Had onze Hiddema toch gelijk toen 'ie zei dat dit soort mensen vaak een heel laag iq hebben.

Zijn track 'Bouw op jezelf'

Deze YouTube video kan niet geëmbed worden, waarschijnlijk uitgeschakeld door de uploadert, bekijken doe je hier.

Artikel delen

Embed code

En dit is Kamiel P.

Veel besproken

Topreactie (+)

Leuk hè die multiculturele samenleving en open grenzen voor Polen die gezocht worden voor misdrijven in eigen land. Werd gisteren aangesproken door een wild vreemde import net 20. Die vond het wel terecht dat Peter was neergeschoten om wat hij heeft gezegd en gedaan. We moeten tuig retour sturen en andere zware maatregelen treffen. Anders veranderd Nederland, door het import tuig, de komende decennia in een grote getto.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail