BIOS uitlezen...
Dit is Delano G., de 'rapper' die Peter R. de Vries neergeschoten zou hebben Nieuws
Auteur
08/07/2021 10:50

Dit is Delano G., de 'rapper' die Peter R. de Vries neergeschoten zou hebben


Afgelopen dinsdag werd Peter R. de Vries in Amsterdam neergeschoten en naar verluidt vecht hij nog steeds voor zijn leven. Al snel ging er een signalement rond en deze 21-jarige Delano G. werd opgepakt omdat hij de schutter zou zijn. Onbevestigd, maar de geruchten zijn wel verdomd hardnekkig.

Hij stond ook bekend als rapper (al is bijna iedereen dat tegenwoordig) en maakte zijn muziek onder de naam 'Demper'. Nummertje op Spotify (al lijkt die weg te zijn), YouTube, 101Barz (al hebben die zijn pagina als een malle verwijderd), noem maar op. De kans dat hij de volgende Biggie, 2Pac, Dr. Dre of Eminem wordt is klein want naast een gruwelijk gebrek aan skills en een chronisch spraakgebrek vermoeden we ook dat hij voor een poosje de bak in zal verdwijnen.

De tweede opgepakte verdachte is overigens de Poolse Kamiel P., die voor zover bekend nog niet aan het rappen is geslagen. Kan nooit lang meer duren. Had onze Hiddema toch gelijk toen 'ie zei dat dit soort mensen vaak een heel laag iq hebben.

Zijn track 'Bouw op jezelf'

En dit is Kamiel P.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties