Sacrebleu: Franse voetbalfans willen naar wedstrijd in Boedapest, belanden in Boekarest Fails
Auteur
24/06/2021 11:40

Sacrebleu: Franse voetbalfans willen naar wedstrijd in Boedapest, belanden in Boekarest


Het is ook allemaal lastig. Boedapest, Boekarest, varkenspest, boekenbon, je haalt alles makkelijk door elkaar en zo kon het dus stevig misgaan bij een groep van 6 Franse voetbalfans. Zij wilden hun nationale elftal gaan aanmoedigen in Hongarije. Bleek ingewikkeld maar de tickets waren geboekt en vol goede moed stapten de Fransozen in het vliegtuig.

Bij het zien van de Roemeense vlaggen na het uitstappen ging er nog geen belletje rinkelen, en ook toen ze in de stad biertjes zaten te tikken met Roemeense voetbalfans viel de leu nog niet. Pas later kregen ze in de gaten dat ze zo'n 834 kilometer van het goede stadion verwijderd zaten.

Gingen ze niet meer redden dus werd de wedstrijd op tv gekeken, maar inmiddels is het plan aangepast: blijven hangen tot maandag, want dan speelt #Frankrijk tegen Oostenrijk. In Boekarest. Moeten ze alleen nog even kaartjes voor regelen...

Ook zonder de 6 Franse fans was het gezellig in Hongarije

Ze zijn overigens niet de eersten die iets soortgelijks overkomt: zo haalden in 2019 twee fans Gent en Genk door elkaar, en kwamen Belgische supporters er in 2015 achter dat Wales niet alleen een land, maar ook een plaats in Engeland is. Lang leve navigatie!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties