Delen is lief

Email

Video: politie arresteert verdachte die 14-jarige jongen doodstak in Hoogkerk

Gistermiddag was het bij de Albert Heijn aan de Zuiderweg in Hoogkerk goed mis toen een 14-jarige jongen werd neergestoken. Na een lange reanimatie overleed hij aan zijn verwondingen en wat later werd een 23-jarige verdachte opgepakt.

Wat de aanleiding voor de steekpartij was is onbekend, volgens de #politie kenden de twee elkaar niet. Er zouden wel geruchten gaan dat het om een "stomme ruzie" zou gaan, maar daar zijn verder nog geen officiële uitspraken over gedaan. Een getuige vertelde:

De steker zou eerst nog naar de servicebalie gelopen zijn en hij riep iets als ’bel de politie en de ambulance, ik ga steken’. Daarna kwam de aanval. Bizar.

Artikel delen

Embed code

Klein detail: is het in Hoogkerk in een jaar tijd het tweede dodelijke steekincident, best heavy voor een dorpje met iets meer dan 12.000 inwoners. Ook de burgemeester heeft inmiddels gereageerd:

Wat zich in Hoogkerk heeft afgespeeld is een schokkend en tragisch incident. Hierbij wil ik mijn medeleven overbrengen aan de nabestaanden en bekenden van het slachtoffer. Er zijn natuurlijk nog veel vragen, maar het bericht dat zo’n jong leven op deze manier eindigt, is afschuwelijk. Daar zijn nauwelijks woorden voor te vinden.

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Domme reactie zeg

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail