Delen is lief

Email

Ambulancemedewerkers Rotterdam laten laatste wens van bejaarde dame uitkomen: een ijsje

Soms kan het leven zo simpel zijn. Deze hoogbejaarde dame had nog één ding op haar bucketlist staan. Geen parachutesprong, geen ritje op een olifant of andere onhaalbare ideeën, nee, gewoon een 'zo zuur mogelijk' ijsje van haar favoriete ijssalon in Schiedam. Hierover fantaseerde ze tijdens een ambulanceritje richting haar huis, waarop de bestuurder en andere medewerker van Ambulance Rotterdam-Rijnmond geen moment twijfelden.

Hop, richting La Venezia voor een citroenijsje. Van het huis overigens, want het personeel van de ijstoko vond dit zo'n bijzonder moment dat ze daar geen geld voor wilden.

We stoppen bij de ijssalon en bestellen een ijsje met citroensmaak voor haar. De medewerker begrijpt dat het een heel ‘speciaal’ ijsje is en weigert betaling. Haar klant mag genieten op kosten van het huis. De oudere dame genoot zichtbaar. Op de foto zien we hoe ze het ijshoorntje met haar handen omklemt. Wat stralen haar ogen als we het ijsje geven. Of we een foto willen maken? Natuurlijk doen we dat. Onderweg geniet ze al smikkelend van haar ijsje

Uiteraard werd de foto pas na toestemming van de vrouw en haar familie op het internet geplaatst. Mooi.

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Waren dit soort momenten maar wat vaker in de media, in plaats van ellende en bangmakerij en mensen tegen elkaar opzetten. 

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail