Ambulancemedewerkers Rotterdam laten laatste wens van bejaarde dame uitkomen: een ijsje Nieuws
Auteur
31/05/2021 10:05

Ambulancemedewerkers Rotterdam laten laatste wens van bejaarde dame uitkomen: een ijsje


Soms kan het leven zo simpel zijn. Deze hoogbejaarde dame had nog één ding op haar bucketlist staan. Geen parachutesprong, geen ritje op een olifant of andere onhaalbare ideeën, nee, gewoon een 'zo zuur mogelijk' ijsje van haar favoriete ijssalon in Schiedam. Hierover fantaseerde ze tijdens een ambulanceritje richting haar huis, waarop de bestuurder en andere medewerker van Ambulance Rotterdam-Rijnmond geen moment twijfelden.

Hop, richting La Venezia voor een citroenijsje. Van het huis overigens, want het personeel van de ijstoko vond dit zo'n bijzonder moment dat ze daar geen geld voor wilden.

We stoppen bij de ijssalon en bestellen een ijsje met citroensmaak voor haar. De medewerker begrijpt dat het een heel ‘speciaal’ ijsje is en weigert betaling. Haar klant mag genieten op kosten van het huis. De oudere dame genoot zichtbaar. Op de foto zien we hoe ze het ijshoorntje met haar handen omklemt. Wat stralen haar ogen als we het ijsje geven. Of we een foto willen maken? Natuurlijk doen we dat. Onderweg geniet ze al smikkelend van haar ijsje

Uiteraard werd de foto pas na toestemming van de vrouw en haar familie op het internet geplaatst. Mooi.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties