Elliot Page bewijst dat tepels op Instagram prima zijn mits je transgender bent Nieuws
Auteur
26/05/2021 10:23

Elliot Page bewijst dat tepels op Instagram prima zijn mits je transgender bent


Oké, ingewikkeld dingetje. Actrice Ellen Page bleek transgender en werd Elliot Page. Top, niks meer aan doen, leven en laten leven. Iedereen moet lekker doen waar 'ie zich goed bij voelt, hoppetee. Alle media stonden dan ook op hun kop toen Elliot zijn eerste zwembroekfoto op Insta knalde. Wauw, trots, stoer, iedereen struikelde over de superlatieven. Eerlijk is eerlijk: zo je 'nieuwe' lichaam tentoonstellen is ook best wel een dingetje.

Maarrrrrrrrr hoe zit het met tepels? Die zijn UITERST verboden op Instagram. Vrouwentepels althans (tenzij je ze als kunstwerkjes verpakt, check hier), mannentepels zijn prima, maar hoe werkt die regel in deze situatie dan? Het zijn nog steeds exact dezelfde tepels, met als uitzondering dat het vetbolletje eronder is weggehaald.

Biologisch gezien is Elliot eigenlijk nog steeds een vrouw, al draagt ze inmiddels iets anders uit. Dat mag dus wel gewoon op Instagram? Wat nou als Elliot zich nog steeds als man identificeerde én profileerde maar haar borstverkleining/verwijdering NIET had laten doen? Zijn tepels dan ineens niet meer oké, en is het selectiecriterium het vetbolletje?

Moeilijk hoor, 2021, maar wel prima voer voor discussie. Hoe dan ook, oordeel zelf.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties