Nikkie Plessen brengt inclusieve make-uplijn uit, iedereen boos want "racistisch" Nieuws
Auteur
21/05/2021 11:00

Nikkie Plessen brengt inclusieve make-uplijn uit, iedereen boos want "racistisch"


Een nieuwe dag, een nieuwe lading ophef, een nieuwe van #racisme bejegende BN'er, heerlijk! Dit keer is het de beurt aan Nikkie Plessen. Wat ze heeft gedaan? Nou, ze heeft een inclusieve make-uplijn uitgebracht met maar liefst 7 kleuren foundation waardoor ook mensen met donkere huidskleuren deze kunnen gebruiken. Heerlijk inclusief, het enige dat er nog aan ontbreekt is iets met transgenders. Echter blijkt dit poeder natuurlijk knetterracistisch!

Waarom? Nou, 7 kleuren, niet genoeg, het merendeel van de kleuren is licht, het donkere is niet donker genoeg, een dikke middelvinger naar onze donkere medemens, RACISME!

Dus… @nbeautybrands heeft slechts 7(!) kleuren foundation en verwijdert kritische reacties en mensen zonder vinkje (wtf) zoals @curlbellaa.
Make no mistake people. in 2021 is dit geen foutje, in 2021 is dit gewoon een dikke middelvinger. well, fuck you too @nikkie_official”
Als het idee is dat ieder hun perfecte kleur kan vinden voor hun huidtint, waarom is de donkerste foundation alsnog zo licht? Hebben jullie geen donkere mensen in jullie omgeving? Beetje matig dit

Nikkie laat op haar Instagram alle negatieve comments verwijderen. Misschien een beetje treurig, aan de andere kant snappen we ook wel dat ze geen zin heeft in gezeik. Je kunt het ook nooit goed doen.

Ook Twitter ging lekker los

Zo vinden we haar toch het leukst

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties