Uh-oh: Ziggo Sport raakt uitzendrechten Formule 1 kwijt, gaan naar nieuwe betaalzender TV
Auteur
18/05/2021 10:00

Uh-oh: Ziggo Sport raakt uitzendrechten Formule 1 kwijt, gaan naar nieuwe betaalzender


Was altijd wel een prima manier van Formule 1 kijken: scoor gewoon een abonnement bij Ziggo en klaar. Gratis kijken, hoera! Wil je dat niet? Scoor dan gewoon de login van iemand die wél Ziggo heeft en kijk alsnog. Protip. De kans is alleen erg groot dat je dat volgend jaar niet meer gaat lukken.

Schijnt namelijk dat de uitzendrechten opnieuw geveild zijn en alhoewel iedereen er een beetje vanuit ging dat Ziggo die wel opnieuw zou scoren blijkt dat nu wat anders gelopen te zijn: Nordic Entertainment Group heeft de rechten opgekocht voor een slordige 30 miljoen per jaar. Detail: dat is alléén voor Nederland. Ka-tsjingggg. Details zijn verder niet bekend, maar gezien Olav Mol en Jack Plooij zó ontzettend aan de F1 verbonden zijn lijkt het een zekerheidje dat die mee zullen verhuizen.

RTL zou ook geboden hebben maar het ziet er echt naar uit dat we naar de betaalzender Viaplay moeten om alles te kunnen kijken. Ook zou de Bundesliga daarheen verhuizen, evenals alle dartswedstrijden die nu bij RTL te zien zijn. We gokken dat bij Ziggo op dit moment een spoedoverleg plaatsvindt, want als alle mensen die voor de gratis F1 naar Ziggo zijn gegaan weer naar een ander overstappen gaat dat financieel wel even pijn doen...

UPDATE: Jup, geruchten bevestigd.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair