Het perfecte product voor als je vermoedt dat je baby wel eens transgender zou kunnen zijn Nieuws
Auteur
17/05/2021 10:30

Het perfecte product voor als je vermoedt dat je baby wel eens transgender zou kunnen zijn


Gelukkig, er is weer eens een enorm wereldprobleem opgelost. Voor volwassen mensen die transgender zijn is er genoeg te doen. Transities, hormoonbehandelingen, operaties, alles kan. Prachtig natuurlijk, maar wat nou als je vermoedt dat je pasgeboren baby transgender is? Jeweetwel, dat moment dat je dochter liever een blauw flesje heeft, het liefst met de rammelaar met het autootje erop speelt en na het eten stevig van zich af boert... Kan niet missen, die wil liever een jongetje zijn en dus: transgender. Kon je niks mee, tot vandaag.

Er is namelijk een bedrijf dat zich richt op neppiemeltjes. Niks nieuws zou je zeggen, maar schijn bedriegt. Deze zijn namelijk van wol, kunnen makkelijk gewassen worden, passen prima in een luier en zo kunnen baby's vast wennen aan het hebben van een tampeloerisje. Dank de Heer (of een andere godheid naar keuze) want er is wéér een wereldprobleem opgelost. Gauw bestellen, da's lekker divers en inclusief!

Inmiddels heeft de maker overigens de keutel ietwat teruggetrokken door te zeggen dat de units niet voor extreem jonge kinderen bedoeld zijn:

NOTE TO OUR CUSTOMERS: This product is not for infants or very young children. There has been some confusion for those who are not aware of what some trans youths go through and how prosthetics can help their experience. Thank you to the parents out there who support your trans youngsters, and we are honored to be a small part of their process.

Maar wel de producten in een luier demonstreren, rrrrrright. Hoe dan ook, alle transgenderbaby's kunnen gerust ademhalen. Met een nepsnikkel in hun broekje.

Je kunt je koters natuurlijk ook genderloos opvoeden

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties