BIOS uitlezen...
Brekend nieuws: Femke Halsema lost met gemeente Amsterdam complete klimaatcrisis op Nieuws
Auteur
05/05/2021 10:54

Brekend nieuws: Femke Halsema lost met gemeente Amsterdam complete klimaatcrisis op


Jongens, goed nieuws! Koop rustig allemaal een houtkachel, vergeet het scheiden van je afval en spuit vandaag wat éxtra deodorant onder je armen want de klimaatcrisis is opgelost. Hebben we allemaal te danken aan de gemeente Amsterdam met natuurlijk La Halsema aan het roer.

Hoe ze dat gedaan hebben? Simpel: ze verbieden daar in de metro gewoon álle reclames voor goedkope vliegtickets en benzine- en dieselauto's. Klaar, niks meer aan doen, dat we daar niet eerder aan gedacht hebben zeg... Tjeempie. Als je die reclames niet ziet dan vergeet je natuurlijk dat die dingen bestaan en koop je vanzelf een elektrische auto (met acht-en-een-halve ton schadelijke accu's onderin en prijzen die een gemiddelde autokoper niet kan betalen) of een fiets. Kun je meteen mooi mee op vakantie.

Na het weghalen van de woorden I Amsterdam en het verbieden van de kerstverlichting kon dit er ook nog wel bij. Wij gooien nog een blokje op de kachel.

Slijptol neemt er even een kijkje

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties