BIOS uitlezen...
Ophef op het voetbalveld: scheidsrechter Björn Kuipers zou PSG-spelers uitgescholden hebben Nieuws
Auteur
05/05/2021 10:21

Ophef op het voetbalveld: scheidsrechter Björn Kuipers zou PSG-spelers uitgescholden hebben


Dingetje tijdens Paris Saint-Germain - Manchester City gisteravond. Niet vanwege de spelers, maar vanwege scheidsrechter Björn Kuipers. Die zou volgens Ander Herrera en Marco Verratti "F*ck off" tegen PSG-speler Paredes geroepen hebben. Niet echt schokkend zou je zeggen, heat-of-the-moment-dingetje, maar hun argumenten snijden wel enigszins hout:

We praten altijd over respect. Maar als wij zoiets in het veld roepen, dan krijgen we drie of vier wedstrijden schorsing aan onze broek. [...] Hij zei tot twee keer toe ‘fuck you’ tegen me. Als ik dat zeg, dan zit ik tien wedstrijden aan de kant. Natuurlijk praat ik in het veld ook veel met de scheidsrechter, maar zoiets zal je mij nooit horen zeggen.

Tsjah, zit wat in en PSG-trainer Pochettino geeft al aan dat de UEFA wellicht een onderzoek in zal moeten stellen. Overigens kreeg de Parijse club met 2-0 klappen van Manchester City, nadat speler Ángel Di María al rood had gekregen. Al met al een beladen wedstrijd, want naast de rode kaart deelde Kuipers ook nog 6 gele uit en zou hij volgens velen ook wat dubieuze beslissingen hebben genomen.

Sky News over de wedstrijd

Eerder moest Neymar zijn mond al houden

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties