Altijd al in een kasteelwoning in Harmelen willen wonen? Grijp je kans! Lifestyle
Auteur
28/04/2021 18:00

Altijd al in een kasteelwoning in Harmelen willen wonen? Grijp je kans!


Elke week doen we weer een rondje #Funda om te zien hoe onze woningmarkt nu weer is geëxplodeerd en om te kijken of er nog bijzondere pareltjes bij zijn gekomen. Vandaag troffen we wel een heel bijzonder optrekje, want wie heeft er nou niet in een kasteelwoning willen wonen? Precies, dus check deze unit in het Utrechtse Harmelen!

Een schonen woning waar u als koene ridder uwer harnas kunt afwerpen, waer den jonkhvrouwen al uwer lijfelijke lusten zullen bedienen en den koelkast altijd gevuld zal zijn met blond schuimend bier.... Jup, dat lusten we wel. Tijd voor de buitenkant!

Keurig toch? Het mooie is zelfs dat je niet 1, maar 3 woningen/gebouwen krijgt voor de prijs van... Euh... 10. Het geheel moet €2.695.000,- opbrengen namelijk, maar dat even terzijde! Eerst maar eens wat specificaties op een rijtje.

✅ Bouwjaar: 1400
✅ Woonoppervlakte: 486 m², perceelgrootte 6.095 m²
✅ Aantal kamers: 14, waarvan 5 slaapkamers
✅ Aantal badkamers: 2, plus 3 aparte toiletten
✅ Perceel bestaat uit kasteelwoning, koetshuis en tuinhuis
✅ Voorzien van horecavergunning

Je kunt dus lekker alle ruimte voor jezelf houden maar ook een B&B beginnen, een donkerbruine kroeg starten of gewoon het huidige bedrijf (trouw/vergaderlocaties) overnemen en voortzetten.  Even kijken wat je voor dat bedrag allemaal krijgt? Check dan!

Gelukkig hebben we de foto's nog

Ook nog even een rondleiding door het prachtige Harmelen door Miss World Netherlands-finaliste Kimberly van Engelen. Toch een prima bonus in je woonplaats!

Kopen? Klik dan effe hier!

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties