Ajax officieus landskampioen, legioen door van der Sar naar huis gestuurd na afterparty bij de Arena Nieuws
Auteur
26/04/2021 09:34

Ajax officieus landskampioen, legioen door van der Sar naar huis gestuurd na afterparty bij de Arena


Nadat Ajax gister AZ met 2-0 versloeg kan de titel ze bijna niet meer ontgaan. Nog effe afrekenen met FC Emmen volgende week en de titel is binnen want de heren staan met nog vier duels te gaan twaalf punten voor op PSV en hebben een veel beter doelsaldo.

Dat werd gisteren bij de Johan Cruijff-Arena al effe gevierd en van de anderhalve meter had in Amsterdam nog niemand gehoord. Van der Sar moest er uiteindelijk aan te pas komen om de menigte naar huis te bonjouren.

We willen jullie bedanken voor jullie steun, het hele jaar. We zijn dolblij dat jullie er vandaag bij waren in het stadion. We gaan uiteraard proberen om volgende week met z'n allen de landstitel definitief binnen te halen. Voor dit moment willen we jullie bedanken dat jullie hier zijn geweest. We gaan er nu allemaal vandoor, de spelers gaan ook naar huis. We willen jullie vragen om rustig weg te gaan.

Hielp uiteindelijk ook want iedereen ging keurig naar huis zonder dat de politie hoefde in te grijpen. Dat was bij het compleet uit de hand gelopen examenfeestje in Bussum wel anders...

/ / Ook de moeite waard

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties