Heren, waag je kans: Jennifer Lopez is weer single! Hot shots
Auteur
16/04/2021 13:00

Heren, waag je kans: Jennifer Lopez is weer single!


Jennifer Lopez mag dan 51 jaar oud zijn, het blijft een hele fijne dame om naar te kijken. De enige reden dat wij de afgelopen jaren geen kans bij haar maakten was natuurlijk haar relatie met Alex Rodriguez, maar goed nieuws voor iedereen die nog een poging wil wagen: ze zijn uit elkaar! Waarom?

We beseffen dat we beter af zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat zo te houden. We blijven samenwerken en elkaars projecten steunen. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste toe.

Ja, je moeder op een houtvlot, want volgens diverse experts ligt de reden heel anders: Alex dook liever op de 21 jaar jongere Madison LeCroy. Kunnen we hem ook niet helemaal kwalijk nemen, want potjandubbeltjes, daar lusten wij ook wel wat beschuitjes mee. Tijd dus om van beide dames wat foto's op een rijtje te zetten en uiteindelijk aan jullie de keuze te laten: voor welke dame was jij gegaan?

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties