BIOS uitlezen...
Poltitie Chicago geeft bodycambeelden vrij van agent die 13-jarige Adam Toledo doodschiet Nieuws
Auteur
16/04/2021 10:44

Poltitie Chicago geeft bodycambeelden vrij van agent die 13-jarige Adam Toledo doodschiet


Ennnn daar gaan we weer met een heftig gevalletje politiegeweld in Amerika. De 13-jarige Adam Toledo werd op 29 maart in Chicago doodgeschoten na een achtervolging. Op het moment dat hij zijn handen in de lucht steekt schiet de agent hem fataal neer en de beelden hiervan zijn gisteren door de autoriteiten van Chicago vrijgegeven. Heftig. De agenten reageerden op een oproep over een schietpartij waar ze Adam en Ruben Roman aantroffen.

Uiteraard zijn de demonstraties daar in volle gang, want de arme jongen zou ongewapend zijn op het moment van neerschieten. Echter zijn er ook mensen die door middel van video's en foto's bewijzen dat de jongen wel degelijk een wapen bij zich had en daar op het moment van schieten naar leek te grijpen. Ook gaan er verhalen rond dat Toledo lid was van een bende en in die kringen bekend stond als "Lil' Homicide" and "Bvby Diablo" maar dit is uiteraard onbewezen. Klinkt wel een stukje minder onschuldig.

Welkom in Amerika waar wapenwinkels naast de supermarkten zitten, inwoners van veel staten wapens mogen dragen (in Chicago met vergunning) en een politieopleiding 6 maanden duurt. In Nederland ben je dan nét BOA (10 tot 12 weken) en mag je rondlopen met een gummiknuppeltje. Verschil moet er wezen, wordt gegarandeerd vervolgd.

👉 Let op
: heftige beelden van een 13-jarige die neergeschoten en daarna gereanimeerd wordt.

De bodycambeelden

Hier zou hij naar zijn wapen grijpen

Er wordt volop gedemonstreerd

Dit was Adam Toledo

Eerbetonen van zijn mogelijke bendeleden

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties