Verdachte krijgt stevige klappen van agent tijdens aanhouding in Almere-Stad Nieuws
Auteur
12/04/2021 12:00

Verdachte krijgt stevige klappen van agent tijdens aanhouding in Almere-Stad


Leek een simpel klusje op de Allendestraat in de Staatsliedenwijk in Almere-Stad: even een agressieve man aanhouden. Deze verdachte zou de veroorzaker van een woningbrand hebben willen aanvallen en was volgens een politiewoordvoerster "zeer geëmotioneerd". Zo geëmotioneerd zelfs dat hij bij de aanhouding een agent in het gezicht stompte. Oeps, kan gebeuren natuurlijk.

Niet zo'n slim idee want daarna ontving de man zelf een paar rake klappen. Iedereen over zijn theewater en de familie stuurde snel de beelden naar Omroep Flevoland. Lastig verhaal natuurlijk, want wanneer mag een agent geweld gebruiken en wanneer is dat proportioneel?

Echter geeft de politie ook aan dat deze video niet het volledige beeld van de situatie geeft en dat elk gebruik van geweld wordt onderzocht en getoetst. Er zou een brand uitgebroken zijn, waarna een aantal omstanders hulpverleners zouden hebben lastiggevallen. Smoeilijk, wat vinden jullie?

/ / Poll

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties