De foto die niemand mag zien: onbewerkte bikinifoto Khloé Kardashian uitgelekt Nieuws
Auteur
08/04/2021 12:00

De foto die niemand mag zien: onbewerkte bikinifoto Khloé Kardashian uitgelekt


Als Kardashian kun je natuurlijk niet zomaar een fotootje op je socials knallen. Niks daarvan, alles krijgt eerst een dikke laag Photoshop om daarmee álle oneffenheden weg te poetsen. Er menselijk uitzien? Daar doet de familie niet aan. De paniek was dus ook levensgroot toen er per ongeluk een onbewerkte foto van Khloé uitlekte en viraal ging.

Khloé in een stuip, de hele familie in paniek en uiteraard direct een heel team aan het werk om de foto offline te krijgen. Toch bijzonder dat iemand die zoveel op het internet doet weet dat dat averechts werkt, maar hey, succes ermee. Een woordvoerder van de familie reageerde:

De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent. Khloé zit er prachtig uit maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald.

De reacties op de foto zijn echter eigenlijk louter positief en de meeste mensen vinden dat ze een prachtig lichaam heeft. Iemand vond zelfs dat ze dit moest omarmen, en beter een therapeut kon zoeken dan een advocaat. Wel zijn mensen boos op Twitter, dat je account binnen no-time offline knalt als je de foto deelt. Ook vinden velen dat dit nog maar eens benadrukt dat sociale media een totale leugen is.

Er zit een heel team rond dat gezin dat hun sociale media volledig controleert en bewerkt tot een ongelooflijk hoge standaard, dat is triest. De schoonheidsidealen zijn zo onrealistisch. Echte schoonheid komt van binnenuit en niet van plastische chirurgie.

Bijzondere bijkomstigheid: het kledingmerk van Khloé, "Good American" zou volgens The Sun aardig hard gaan op "body acceptance". Lekker voorbeeld! Nee, geef ons dan maar Miljuschka, misschien kunnen we die eens aan de Kardashians introduceren...

De bewuste foto (voor zolang 'ie er staat)

Ze reageerde vanochtend overigens door live op haar Instagram te gaan en te laten zien dat haar lichaam hEuS WeL pUuR NaTuUr iS!

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties