Delen is lief

Email

Watdefak: Amerikaanse leraar biedt 200 dollar om alleen te mogen zijn met 2-jarig meisje

Een 39-jarige vader zocht via de Amerikaanse variant van #Marktplaats iemand om een motelkamer mee te delen om zo op kosten te kunnen besparen. De beste man moest een paar dagen ergens anders bivakkeren voordat 'ie zijn nieuwe huis in kon. Hij schreef in de advertentie dat hij een 2-jarige dochter had en dat hij alleen serieuze reacties wilde: ‘Geen rare dingen of drugs’. Al snel kreeg hij reactie van Xavier A., die in Amerika overigens bekend is als Xavier Alexander.

Via SMS vroeg hij of hij ook alleen met de dochter zou zijn, en toen de vader aangaf dat dat niet zo was (DUH) verloor Xavier de interesse. De vader echter niet, want die schakelde de politie in. Zij besloten de ransbak verder uit de tent te lokken en gaven A. de kans om alleen met de dochter te zijn als hij voor 2 nachten de kamer zou betalen.

Ging 'ie uiteraard mee akkoord en verdomd, hij kwam nog opdagen ook met de 200 dollar in zijn zak. Echter trof hij daar geen 2-jarige koter maar een team agenten dat hem inrekende en opsloot, waarbij in zijn schoen een condoom werd gevonden. Na bekennen van het versturen van de berichten zit de pedofiel vast in de gevangenis van Palm Beach County op een borgtocht van 1 miljoen dollar. Hij zou een seksverslaving hebben maar naar eigen zeggen nog nooit een kind hebben misbruikt.

Saillant detail: Xavier A. was werkzaam als leraar van de vierde klas van de Grove Park basisschool in Palm Beach Gardens. Ook bood hij zich op diverse websites aan als babysitter. We hopen dan ook stiekem dat deze extreme vetnek de standaard-pedobehandeling krijgt tijdens zijn verblijf in de bak.

Xavier A. (lexander)

In 'To Catch A Predator' werden ook veel viespeuken gepakt

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

Holy shit, dan ben je echt goed ziek in je kop. Ook niet te geloven dat je denkt dat je zoiets gewoon aan een vader kunt vragen. Hij heeft geluk dat deze vader de politie inschakelde.

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail