Delen is lief

Email

Politie verpest illegaal feestje in Utrecht; 62 mensen aangehouden

Het was eventjes stil rondom de geheime samenscholingen, maar gisteravond was het dan eindelijk weer zo ver; in een loods aan de Nautilusweg in Utrecht is een 'groot' illegaal feest door de politie stilgelegd waarbij ook nog eens 62 mensen zijn aangehouden.

Maandagavond rond 23.00 uur kreeg de politie signalen dat er een feest gaande was in een loods aan de Nautilusweg in Utrecht. Ter plaatse bleek er zo’n 120 man aanwezig. Tijdens het feest werden diverse coronaregels overtreden.

Waar we het vroeger nog prima vonden om met Pasen lekker met de familie te gourmetten, willen we nu wel weer eens lekker een feestje vieren in één of andere afgelegen loods op een of ander aftands bedrijventerrein in Utrecht. Het kan verkeren.

Deed ons aan dit geheime feestje van vroeger denken 👇

Soortgelijke artikelen

Topreactie (+)

De politie had de hele zaak daar kort en klein moeten slaan, inclusief alle feestgangers. Terwijl de Gezondheidszorg zich de pleuris moet werken en er nog steeds duizenden mensen in het ziekenhuis liggen en er ook nog altijd honderden mensen overlijden aan corona en er honderden ondernemers failliet gaan of al zijn, gaan deze jongelui even lekker feesten. Wat een smerig asociaal kutpubliek is dat zeg.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail