10 flauwe 1 aprilgrappen waar helemaal niemand is ingetrapt Fun
Auteur
01/04/2021 13:37

10 flauwe 1 aprilgrappen waar helemaal niemand is ingetrapt


Er zijn tegenwoordig waarschijnlijk nog maar weinig mensen die keihard in een echte 1 aprilgrap trappen, zeker als ze van één of ander commercieel bedrijf zijn. Toch hebben ze ook dit jaar weer ENORM hun best gedaan om lollig uit de hoek te komen, maar of dat echt gelukt is vragen wij ons af.

We hebben er 10 onder elkaar gezet en sowieso een dikke +1 voor Qmusic 👍

1. Australische politie zet nieuwe honden in

Small Area Urban Searching And Guided Evacuation. Klinkt als een prima plan!

2. Domino's stopt met de verkoop van ananas op pizza's

Wie zou er IN GODSNAAM sowieso ananas op z'n willen?

3. Volkswagen wordt Voltswagen

Met al die elektrische auto's van tegenwoordig kun je maar beter op de toekomst zijn voorbereid en dus pas je daar je naam op aan!

4. Kinderzitjes in de brandweerwagen

Vandaag hebben we de MaxiCosi alvast in onze tankautospuit gebouwd. Vanaf volgende week donderdag starten we namelijk met een nieuwe pilot.

5. Eindelijk fatsoenlijk bereik dankzij wifi-koeien in Losser

Hang ze een soort schort om krijgen met een wifikastje en je hebt ook in het buitengebied fatsoenlijk bereik. Ideaal!

6. EasyToys breidt wagenpark uit

Trots! Met een wagenpark van 200 splinternieuwe bezorgbusjes gaan wij vanaf vandaag zelf bij onze klanten bezorgen. Zo kunnen we je nog beter en sneller van dienst zijn!

7. Jamin wordt Japlus

Jaminwinkels zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse retail-landschap. De formule is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen om met de tijd mee te gaan. Eind vorig jaar hebben we een uitvoerig onderzoek laten doen naar de associaties rondom onze naam. Daar kwam uit voort dat die door sommigen niet alleen als wat gedateerd wordt ervaren, maar vaak ook een negatieve lading heeft.

8. Coolblue Buiten! Vandaag besteld, morgen van huis!

Waarom zou je nog binnen blijven als je met een beetje hulp ook alles buiten kunt doen?

9. Extra maatregelen in de Efteling: het VOMIT-protocol

De Efteling nóg veiliger en extra verantwoord dankzij het nieuwe VOMIT-protocol. In samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven is gekeken naar het effect van een achtbaanrit en de voedselinname die hier regelmatig aan vooraf gaat. Het nieuwe protocol zal doorgevoerd worden via scanners met een koppeling naar de Efteling-app.

10. Julia trapt in 1-aprilgrap van Qmusic

Kijk, dat zijn nog eens 1 aprilgrappen die wél leuk zijn. Qmusic riep mensen op om in hun foute outfit naar een industrieterrein te komen om zo een auto te winnen. Doet natuurlijk geen hond, behalve Julia en zij won dus ook echt een nieuwe auto!

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties