Opsporing verzocht: ouders van vermoorde pasgeboren baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos TV
Auteur
31/03/2021 10:00

Opsporing verzocht: ouders van vermoorde pasgeboren baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos


Meestal gaan de verhalen bij Opsporing Verzocht het ene oor in en het andere weer uit, maar soms grijpt een zaak je keihard bij de strot. De zaak rondom Sem Vijverberg bijvoorbeeld.

Dit ventje werd in 2006 namelijk gevonden in een park in Doetinchem en na onderzoek bleek dat hij door extreem geweld om het leven is gekomen en daarna is achtergelaten in een vijver. Het is onbekend of 'ie al overleden was toen het kindje werd gedumpt. Dat is an sich al verschrikkelijk, maar het wordt nog gekker: het jochie was op dat moment slechts een paar uur oud.

Nadat de baby werd gevonden werd het mannetje Sem Vijverberg (naar het stadion van de Doetinchemse club de Graafschap) gedoopt, maar zijn echte verhaal is nooit duidelijk geworden. Sterker nog, na 15 jaar heeft de politie nog geen enkel idee naar het hoe of waarom van deze gewelddadige moord en wie Sems ouders waren en daarom zetten ze nu weer op alles op alles om meer te weten te komen.

Zoals altijd: weet je meer of heb je tips dan kun je het beste even met de politie bellen. Kleine disclaimer vooraf: niet echt leuke beelden, en dat is een understatement.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair