Kan gewoon in Nederland: man vermoordt Husky op gruwelijke wijze maar mag van de rechter nu gewoon weer een hond nemen Nieuws
Auteur
30/03/2021 11:20

Kan gewoon in Nederland: man vermoordt Husky op gruwelijke wijze maar mag van de rechter nu gewoon weer een hond nemen


Klaar voor wat litertjes kokend bloed in je aderen? Hou je dan maar effe vast, want dit is wel een lichtelijk heftig verhaal. In 2015 werd een (nu 61-jarige) man door de rechter veroordeeld tot een taakstraf van honderd uur en een maand voorwaardelijke celstraf. Ook mocht hij, naast zijn kanarie, geen dieren meer houden. Waarom? Nou, hij had de bek van zijn Husky dichtgemaakt met ducttape, zijn poten vastgezet met tiewraps, trapte hem in zijn buik, sloeg de hond tegen de muur en begroef hem daarna (waarschijnlijk) levend.

Komt 'ie volgens sommigen (99% van Nederland) qua straf goed mee weg, maar het verhaal krijgt nu een staartje. No pun intended. De proeftijd van de inmiddels in het Groningse Muntendam woonachtige man is namelijk eind september afgelopen en daarna mag 'ie, hou je vast, gewoon weer dieren in huis halen. Hij wordt tot die tijd begeleid door de reclassering en het leek de rechter een goed idee om die periode te benutten om te OEFENEN MET HET OPNIEUW HOUDEN VAN EEN HOND.

De man is er al uit en wil een Duitse herder. Mag dus allemaal, schiet ons maar lek. Natuurlijk verdient iedereen een tweede kans, maar als je een hond vermoordt doe je gewoon niet meer mee.

Om je hierna wat op te vrolijken wat schattige Huskypuppies

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair