Vriendelijke buurman Hamid zegt nee tegen € 22.000,- Random
Auteur
25/03/2021 13:01

Vriendelijke buurman Hamid zegt nee tegen € 22.000,-


Herinneren jullie Hamid nog? Onlangs te gast bij Frank Visser omdat zijn onderbuurvrouw depressief werd van alle herrie boven haar, waardoor ze aan de pillen moest en zo. Hamid was zich echter van geen kwaad bewust en had al eerder een nieuwe vloer laten leggen, maar dat loste het probleem blijkbaar niet op.

Tijdens de uitzending werd al snel duidelijk dat Hamid niets liever wilde dan een oplossing. Meester Visser's uitspraak was echter niet in het voordeel van Hamid, wat betekende dat hij toch echt wéér een andere, geluidsdempende, vloer moest plaatsen. Extra kosten dus.

Gelukkig zagen de kijkers ook in dat de beste man dit niet echt verdiende en er werd online en een crowdfundactie gestart om het geld op te halen voor de vloer. Huidige stand: ruim € 22.000,-.

Maarrr, Hamid zou Hamid niet zijn als hij vriendelijk voor het geld zou bedanken. Hij is namelijk al benaderd door een bedrijf dat hem heeft aangeboden te helpen met de vloer, dus het geld is waarschijnlijk niet meer nodig.

Maar nu kan het beter naar andere mensen’’, zegt Hamid. ,,Een andere stichting, bijvoorbeeld voor mensen in Afrika. Of het gaat terug naar de mensen die hebben gedoneerd.

Fragment terugkijken

Hamid bedankt iedereen!

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair