Toet toet: vanaf nu kun je officieel een Tesla kopen met Bitcoin Random
Auteur
24/03/2021 13:01

Toet toet: vanaf nu kun je officieel een Tesla kopen met Bitcoin


Onlangs kondigde Elon Musk al aan dat ie het van plan was: het mogelijk maken om een Tesla te kopen met Bitcoin. Maar, aangezien hij wel vaker iets rookt aankondigt, nam niet iedereen hem serieus. Het werd al iets serieuzer toen Tesla 1,5 miljard dollar aan Bitcoins had ingeslagen, maar vanaf vandaag staat het ook op de website van Tesla én maakte hij het bekend op Twitter: "You can now buy a Tesla with Bitcoin".

Ook vermeldde hij erbij dat ze alle Bitcoins die ze ontvangen van betalingen niet zullen omzetten naar fait (euro's of dollars).

Tesla is using only internal & open source software & operates Bitcoin nodes directly.
Bitcoin paid to Tesla will be retained as Bitcoin, not converted to fiat currency

Voorlopig kan het alleen nog in Amerika, maar dat hopen ze snel te veranderen.

De tweet

Bitcoin boven de $60.000

Bitcoin blijft records breken en eindige de afgelopen weken meerdere malen boven de 60.000 dollar. Door de aankondiging van Musk steeg hij vanochtend van 54.000 naar ruim 56.000 dollar. 🚀

Veel altcoins profiteren natuurlijk ook van de stijgingen van Bitcoin. Bekende munten zoals Enjin, Cardano, Waves en zelfs Verge stegen de afgelopen 24 uur soms tot tientallen procenten.

KOPEN KOPEN, HOE DAN?

De vraag die de afgelopen tijd veel gesteld wordt is natuurlijk waar je Bitcoin en altcoins kan kopen. Het antwoord is simpel: wil je het bij een Nederlandse partij veilig doen doe je dat bij Litebit of Bitvavo. Betalen met iDeal en beide hebben een iOS en Android app.

Heb je er al wat meer verstand van en wil je meerdere coins kopen of traden, raden we je een grotere exchange aan zoals Binance, die tevens iDeal ondersteunt. Kind kan de digitale was doen!

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair