Russische 'Popeye' moet weer onder het mes en is bang armen te verliezen Random
Auteur
05/03/2021 15:00

Russische 'Popeye' moet weer onder het mes en is bang armen te verliezen


Tsjah, dat liters synthol in je armen knallen niet echt lekker voor je is hadden we je van tevoren ook wel kunnen vertellen, maar Kirill Tereshin moest en zou een megabiceps kweken. Ging niet helemaal lekker en alle rotzooi moest zo snel mogelijk uit zijn lichaam werden gezogen.

Hielp maar deels, want delen van zijn spiermassa zijn simpelweg afgestorven en moeten verwijderd worden. Is nog best een klusje zonder omliggende spieren, bloedvaten en pezen te beschadigen.

Ik heb mijn armen opgepompt vanwege mijn eigen domheid. Ik heb niet nagedacht over de gevolgen. De zwaarste operatie zal die aan mijn biceps zijn. De zenuw die verantwoordelijk is voor de gevoeligheid van de armen zit aan de binnenkant. Als er iets met deze zenuw gebeurt, kan ik mijn arm niet meer bewegen. Ik maak me hier echt zorgen over, ik ben erg bang.

Bijkomend probleempje: dankzij een bepaald virus loopt ook de medische wereld in Rusland behoorlijk achter. Als het echter nog veel langer duurt voordat de beste man geholpen wordt kan hij zomaar zijn beide armen verliezen. Leuk spul joh, dat synthol.

De beste man in betere tijden

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties