Retedure Samsung Galaxy Fold van $2000 al na 2 dagen naar de kl*te Tech
Auteur
18/04/2019 12:15

Retedure Samsung Galaxy Fold van $2000 al na 2 dagen naar de kl*te


Onlangs presenteerde Samsung zijn eerste vouwbare telefoon, de Samsung Galaxy Fold. Een tablet in je broekzak, tof, maar met een prijskaartje van 2.000 f**king dollar.

Er waren al een heleboel mensen sceptisch over deze unit. Superfuturistisch, en het ziet er gruwelijk vet uit, maar hoe lang blijft zo'n apparaat mooi? Hoe lang duurt het voordat het scharnier of het scherm het begeeft? Nou, twee dagen dus zo ongeveer, blijkt.

Verschillende reviewers waaronder Bloomberg, Marques Brownlee (MKBHD), CNBC en The Verge zaten binnen die tijd al met een defect scherm. Toegegeven, twee van hen dachten dat er nog een beschermfolie op het scherm zat en peuterden dat eraf, waarna bleek dat die folie een essentieel onderdeel van het scherm was, maar toch... Een telefoon van 2 ruggen die na 2 dagen de geest geeft lijkt ons geen succes.

We gokken dat een heleboel mensen bij Samsung zich op dit moment een heleboel zorgen maken, want het ding komt volgende week officieel uit in de VS en over twee weken ook in Nederland. Een nieuw fiasco kunnen ze zich qua imagoschade niet veroorloven, want kennen we de Note 7 nog?

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties