Doemijdiema: Audi e-tron GT ziet er toch wel verdomde sexy uit Automotive
Auteur
15/02/2021 20:30

Doemijdiema: Audi e-tron GT ziet er toch wel verdomde sexy uit


Over het elektrisch rijden is men nogal verdeeld. De een vindt het geniaal (niet meer tanken, snel accelereren, lekker gadgetgehalte) en de ander moet er niet aan denken (geen geluid, laden is onhandig, te weinig bereik). Wij kunnen deze ff nog niet betalen maar poah, die nieuwe Audi e-tron GT ziet er wel lekker uit hoor!

Sexy toch? Dat dachten wij ook. Wil ook nog best wel vooruit, zo'n beestje:

✅ 350 kW/476 pk (in boostmodus 390 kW/530 pk)
✅ 0-100 in 4,1 seconden
✅ Topsnelheid van 245 km/u (begrensd)
✅ 93 kWh accu met 487 km bereik (WLTP)
✅ 5 minuten laden = 100 km extra bereik (bij snellaadpunten)
✅ Vanaf €104.895,-

Oké, die prijs is natuurlijk voor de standaardversie. Je wil echter de ZERO-uitvoering, want 21 inch lichtmetalen velgen, matrix LED-koplampen met Audi laserlight, animatieverlichting bij het openen en sluiten van de auto, metallic lak, ambiente lichtpakket (multicolor), Bang & Olufsen 3D premium sound system, adaptieve cruise control, fileassistent, active lane assist, Audi side assist en top view 360. Van de helft weten we niet wat het is maar het klinkt vet, dus hebben. Kost je dan wel €127.995,- maar dan heb je ook wat.

Voor datzelfde geld heb je overigens ook de Zero Competition-uitvoering. Krijg je singleframe grille, bumpers, dorpels, buitenspiegels en Audi-ringen uitgevoerd in glanzend zwart, privacy glass, 14-voudig elektrisch verstelbare sportstoelen, edition ZERO-raamgravering en een edition ZERO interieurbadge.

Voor de meesten zal het nog wel ff kwijlen worden, dus hierbij nog wat fotootjes en een rondleiding. Bijna net zo leuk als zelf rijden.

Paar fotootjes nog

Nog meer interessants

Nog meer interessants

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair