BIOS uitlezen...
Dag van de betaalde liefde: dit zijn de 10 duurste "professionals" ter wereld Fun
Auteur
15/02/2021 17:31

Dag van de betaalde liefde: dit zijn de 10 duurste "professionals" ter wereld


De dag die je niet wist dat zou komen, maar op 15 februari vieren we de Dag van de Betaalde Liefde. Op dit moment zal er door alle coronamaatregelen ongetwijfeld een stuk minder worden gekepflenst (© Van Kooten en De Bie) dan een jaartje geleden, dus vonden wij het de hoogste tijd om de 10 duurste pro's ter wereld vandaag eens extra in het zonnetje te zetten.

10. Zahia Dehar - $1200 per nacht

De goedkoopste minst dure dame van het stel kun je blijkbaar voor $32.000 per maand als vriendin inhuren, maar als je het bij één nachtje houdt dan gaat het tarief natuurlijk wel iets omhoog.

9. Loredana Jolie - $2.000 per nacht

Ooit heeft deze dame een cheque van $15.000 gekregen voor wat hand- en spandiensten maar over het algemeen betaal je slechts 2k per nacht. Koopje!

8. Just Kassandra - $3.000 per nacht

Mevrouw Kassandra is een echte dame met klasse. Voordat ze haar diensten verleent wil ze graag eerst even individueel kennismaken zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Over de prijs bijvoorbeeld..

7. Ashley Alexandra Dupré - $4.300 per nacht

De voormalig gouverneur Eliot Spitzer van New York is wel eens gezien met deze dame. Toen uitlekte dat hij lid was van een speciale VIP club waar dames tot 4300 dollar per nacht verdienen, kon hij publiekelijk zijn excuses maken tegenover zijn familie.

6. Ms. Maya Blue - $4.500 per nacht

Deze dame heeft haar eigen website waar ze zichzelf op tentoonspreidt dus mocht je eens een avondje van ideeën willen wisselen met deze entrepreneur dan kun je haar vast wel vinden.

5. Ava Xi’an - $6.500 per nacht

Naar verluidt is Ava Xi’an het vak ingerold omdat ze de rekening voor haar zieke vader wilde betalen. Een weekje met haar doorbrengen kost je $45.000 dus wie strijkt er over zijn hart?

4. Alina Percea - $8.800 per nacht

De Roemeense Alina Percea verkocht op haar 18e haar maagdelijkheid en sindsdien heeft ze de smaak te pakken. Ondertussen is ze een ervaren professional waar je een slordige 9k per nacht voor moet neerleggen.

3. Natalie McLennan - $16.000 per nacht

Ooit was ze de #1 publieke vrouw van New York City maar tegenwoordig moet ze het met een stuk minder doen. Al is het met $16.000 per nacht nog behoorlijk goed binnenlopen.

2. Cannes Film Festival Prostitutes - $40.000 per nacht

Ook rondom het filmfestival van Cannes (Frankrijk) wordt er natuurlijk flink buiten de deur gefiguurzaagd. De rijken der aarde vieren hun intieme feestjes en daar hoort natuurlijk ook vrouwelijk schoon bij. Chique als ze zijn, duiken ze natuurlijk niet voor een lullige $1200 euro met je het stapelbed in, maar daar mag je gewoon even een jaarsalaris voor aftikken. Zou het 't geld nou echt waard zijn?

1. Michelle Braun - $50.000 per nacht

Waarom weet niemand, maar de absolute #1 uit het lijstje is Michelle Braun die haar eigen modellenbureau heeft. Ook zelf klust ze nog wel eens wat bij, mits je genoeg pieken over de toonbalk gooit natuurlijk. 50.000 stuks om precies te zijn 🧐

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties