2021 wordt steeds beter: ook schelden met dieren moet van PETA verboten worden Nieuws
Auteur
09/02/2021 10:10

2021 wordt steeds beter: ook schelden met dieren moet van PETA verboten worden


Ah jawel, daar is 'ie. Het bericht die je wist dat zou komen en dit wonderschone jaar NU al mooier maakt: we moeten stoppen met het gebruiken van dierenrassen om mensen uit te schelden. Dit versterkt namelijk de mythe dat de mens sterker is dan het dier en zou dieren degraderen doordat we negatieve menselijke eigenschappen op deze arme wezentjes projecteren.

Ja steek de oven maar vast aan want daar wil je straks met je hoofd in gaan liggen. Dit is namelijk geen verzinsel, dit is echt de wereld ingebracht door PETA. Jeweetwel, die organisatie die het goed voor zou hebben met dieren. We wilden hier 'koekoek' gaan schrijven maar dat mag dan natuurlijk niet meer. Om kort te gaan: termen als vuile rat, dik varken of luie hond zijn VERBOTEN. Goed zo PETA, geef de dieren een stem, lekker bezig pik!

Ach fak it, we doen het toch. KOEKOEK. Mocht er nog iemand een idee hebben voor nieuwe scheldwoorden (die uiteraard niets met levende dingen te maken hebben): drop ze in de comments!

Niet de eerste keer dat deze organisatie te ver gaat

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair