Voor slechts €1.125.000,- woon je in een geflipt sprookjeshuis in Burgerbrug Lifestyle
Auteur
02/02/2021 20:00

Voor slechts €1.125.000,- woon je in een geflipt sprookjeshuis in Burgerbrug


Burgerbrug, wie kent het niet? Wij kennen het nog van dit bijzondere stulpje met danspaal, maar tijdens onze wekelijkse zoektochten op #Funda kwamen we er nog een pareltje tegen. Toch bijzonder voor een dorp met 830 inwoners.

Hoe dan ook, als je je altijd eens een sprookjesprins(es) uit 1001 nacht hebt willen voelen is dit helemaal jouw huisje. Kost wel wat (€1.125.000,-) maar dan heb je ook wat! Eerst maar eens de buitenkant.

Hier staat 'ie

Jawel, een toren! En dat is nog lang niet alles, want op dit perceel vind je ook nog schuren en een heuse B&B. Die je overigens ook leeg kunt trekken om daar een zwembad in te floepen, maar dat moet je zelf weten uiteraard. Tijd voor de specs!

✅ Bouwjaar: 1915
✅ Woonoppervlak: 570 m², perceelgrootte 9.390 m²
✅ Aantal kamers: 8, waarvan 4 slaapkamers
✅ Meerdere woon- en badkamers
✅ Inclusief B&B

Niet echt heel erg duidelijke specificaties, geven we toe. De makelaar geeft niet meer dus helaas moet je het maar effe met de foto's doen. Gelukkig hebben we ook een videorondleiding kunnen opsnorren. Checken maar!

De foto's

Wat doe je nou moeilijk? Gewoon kopen, klik hier!

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair