"Dogfluencer" Gordon vindt dat de Hondenbescherming zijn reet kan likken Nieuws
Auteur
29/01/2021 10:40

"Dogfluencer" Gordon vindt dat de Hondenbescherming zijn reet kan likken


Het kan haast niet missen dat je op de een of andere manier hebt meegekregen dat Gordon een nieuwe puppy heeft. Wij doen ook altijd enorm ons best om Gordon-nieuws te ontwijken maar soms ontkom je er niet aan. Afijn, de beste man heeft een Franse Bulldog-pup en daar is 'ie blij mee. Mag natuurlijk, een puppy is ook fakking schattig dus prima.

Echter: Gordon zou Gordon niet zijn als hij dat kleine haarballetje niet zou gebruiken om in het middelpunt van de belangstelling te komen staan en na vele, vele Instagramposts van het hondje (en zelfs een eigen kanaal) had hij het idee voor een nieuw tv-format: Gordon met zijn puppy langs bij zielige mensen om even te knuffelen. Wij verzinnen dit niet.

Dáár was de Koninklijke Hondenbescherming het niet mee eens.

Geen heel gekke gedachte, want alhoewel Gordon zelf bij hoog en laag beweert dat hij zijn Frenchie bij een erkende fokker vandaan heeft en alle onderzoek heeft gedaan naar de gezondheid heeft hij toch bewust voor een 'blauwe' gekozen. Die kleur is niet erkend en kent de meeste gezondheidsproblemen. Voornamelijk slechtziendheid/blindheid en enorme huidproblemen.

Gordon pissed natuurlijk, en in een Facebookvideo reageerde hij as usual:

Het spijt me dat ik een hondje heb genomen die het helemaal naar zijn zin heeft en die gewoon volledig gezond is. Dat er weer instanties zijn die gewoon zonder enige kennis of wat dan ook weer moeten reageren. Ik word er zó moe van. Het is zo hartverscheurend. Zo’n beestje dat gewoon helemaal gezond is en goed is. Soms denk ik wel eens: wanneer doe je het nou goed? Als je een beestje zo’n huis kan geven. Gewoon geen woorden voor. Daar lusten de honden geen brood van. Get a f*cking life. De Koninklijke Hondenbescherming. Nou, echt, lik mijn reet!”

Echter is daarmee de kous nog niet af, want wat blijkt: ome Goor heeft in het verleden ook honden gehad. 4 stuks maar liefst (een labrador, twee Engelse Bulldogs en een chihuaua), en alle 4 zijn de beestjes voortijds weer aan de kant gezet. Zijn ex Raoul schreef in een column:

Het verhaal over de bulldogs vind ik het meest illustratief. Je kocht ze begin 2007, want “ik vond dat het weer eens tijd werd voor gezelligheid in mijn huis.” De ene pup noemde je Viktor, de andere Rolf. Ja, lachen. En wat waren ze schattig! Zo heerlijk klein, je was op slag verliefd.

Tot je ze, eenmaal volgroeid, bij nader inzien toch wel heel erg lelijk vond. Bovendien snurkten ze en lieten constant vieze scheten. Ja maar dát verstond je niet onder gezelligheid in huis! Dus weg ermee. Liever een chihuahua. Een witte, want dat kleurt mooi bij je interieur.

Een hond als een handtasje, heerlijk! Maar het handtasje trok zijn eigen plan en ontwikkelde zich tot een mormel met gedragsproblemen. Had jij weer! Daarom gaf je je chihuahua de bons. Waarmee je score als hondenman op nul uit vier uitkomt.

Jij bent een puppy-man. Een jong hondje vind jij leuk – een volwassen hond niet. Vandaar ook al je jonge, gewillige vriendjes.

Zal hij Toto wel de rest van zijn leven houden? We gaan het meemaken...

Eerlijk is eerlijk: wel cute

Ook Roddelpraat vond er iets van

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties