Dennis wordt eruitgepleurd bij Veronica Inside en bekogelt het Talpa-gebouw Nieuws
Auteur
21/01/2021 10:45

Dennis wordt eruitgepleurd bij Veronica Inside en bekogelt het Talpa-gebouw


Nadat Dennis er bij #Powned redelijk hardhandig is uitgewerkt lijkt hij nu ook zijn baantje bij Veronica Inside te kunnen vergeten. De Tukker moest met spoed langskomen voor een gesprek bij Talpa, waar hem eigenlijk werd medegedeeld dat zijn kanaal "Roddelpraat" (en in het bijzonder de samenwerking met Jan Roos) niet echt werd gewaardeerd en dat hij moest kiezen: of daarmee bezig blijven óf aan het werk blijven voor Veronica Inside, maar allebei kon natuurlijk niet. Belediging, "je maakt mensen kapot", noem maar op.

Klein detail: contractueel is hij helemaal niet werkzaam voor Talpa. Hij brengt één keer in de week een badjas vond in het programma van Wilfred Genee en is daarmee in totaal 5 minuten op de radio, maar blijkbaar is dit de manier waarop de media werkt. Grote bazen bepalen wat jij doet, denkt of waar jij werkt en anders is jouw carrière voorbij. Denken ze.

Dennis
toonde maar weer eens over flinke cojoñes te beschikken, want hij koos ervoor om door te gaan met Jan Roos. Dikke middelvinger naar meneer de Mol. Moest natuurlijk nog wel even aandacht aan besteed worden, en dus reisden Dennis en Jan af naar het grote boze Talpagebouw om daar even wat VI-badjassen tegen het raam te smijten.

De volledige video

De 'roddelpraat' waarin Dennis het hele verhaal vertelt

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties