Wappie-arts uit Limburg: "Laat je niets wijsmaken, er ligt helemaal niemand op de IC" Nieuws
Auteur
18/01/2021 10:05

Wappie-arts uit Limburg: "Laat je niets wijsmaken, er ligt helemaal niemand op de IC"


Iedereen weet inmiddels wel dat het gisteren een flink zootje was in Amsterdam en dat de ME er uiteindelijk aan te pas moest komen om het Museumplein leeg te spoelen. Tussen de demonstranten zaten ook heuse artsen, zoals deze meneer die helemaal vanuit Limburg was gekomen:

Och man, laat je niets wijsmaken. Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles. Voor iedere patiënt krijgen ze 20.000 euro. Maar zoiets wordt toch niet uitgezonden.

Da's met de huidige IC-bezetting toch lekker binnenlopen denken wij dan... De uitspraken van de man worden overigens door de gezondheidsinspectie onderzocht. Ook is er meer info over hem bekend:

Piet van Herten is 75 jaar, homeopathisch arts en nu in de corona crisis is hij voor het eerst van zijn leven ‘activist’. Piet kwam naar de Potkaars studio in zijn Jensen t-shirt en vertelde daar het verhaal van mensen met post traumatische stress, of asthma, die van hun arts desondanks geen ‘verklaring’ krijgen. Hij werkt samen met meerdere artsen. Ze schreven reeds honderden ontheffingen tegen de mondkapjesplicht.

Meer info en een podcast met hem vind je hier. Mocht je daar zin in hebben.

De volledige livestream

Ook Joost Schellevis had wappies in zijn inbox

Ook Diederik Gommers heeft de video gezien

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties