Vlaamse Kaat Bollen officieel "te sensueel" om psychologe te kunnen zijn Hot shots
Auteur
11/01/2021 20:00

Vlaamse Kaat Bollen officieel "te sensueel" om psychologe te kunnen zijn


Welkom in 2021, mensen! Het jaar waarin alles beter zou moeten worden maar waarin psychologen zich niet mogen kleden of tonen zoals zij dat zelf willen. Althans, in België niet. Psychologe Kaat Bollen werd namelijk op de vingers getikt door de psychologencommissie: ze gedroeg zich té sexy en té sensueel.

Kaat is namelijk ook seksuologe en verschijnt in die functie regelmatig in de media. Ook zet zij nog wel eens een leuke foto op haar Instagram. Foei, mag niet, vErBoTeN, want daarmee breng je het vak van psycholoog in diskrediet. Ze kreeg dan ook het advies zich een beetje in te houden.

Deed ze niet, ze stapte naar de rechtbank. Hotsjééeéeé! Echter verloor ze haar zaak en ook in hoger beroep werd duidelijk dat ze toch echt té sexy is voor haar beroep. Hierop reageerde ze als volgt:

“Ook in beroep vindt de psychologencommissie dat ik de waardigheid van het beroep in gedrang breng. Ik kan er niet bij. Waarom is sexy en/of vrouwelijk niet waardig? En sinds wanneer oordelen wij psychologen over de waardigheid van anderen? Moeten wij niet juist een open vizier hebben én authenticiteit aanmoedigen? Als psycholoog zijn anno 2021 inhoudt dat ik niet mijzelf mag zijn (zelfs niet in mijn privéleven, want daar gaat dit over!) dan ben ik liever geen psycholoog. Ik heb dus besloten om mijn lidmaatschap van de psychologencomissie op te zeggen (en dus ook mijn titel van psycholoog in te leveren)."

Prima actie, dat we nog maar vaak foto's van deze stoere dame voorbij mogen zien komen! Uiteraard hebben we wat foto's voor je verzameld zodat je zelf even kunt oordelen.

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties