BIOS uitlezen...
Jaimie Vaes is 31, de vriendin van Lil' Kleine en lijkt volgens velen nu al op Marijke Helwegen Random
Auteur
31/12/2020 11:00

Jaimie Vaes is 31, de vriendin van Lil' Kleine en lijkt volgens velen nu al op Marijke Helwegen


Oké, nu zijn wij natuurlijk een stel oude lillekerds dus hebben we vast geen recht van spreken, maar wat de fack. De 31-jarige vriendin van Lil' Kleine, Jaimie Vaes was in het verleden altijd een bijzonder knappe verschijning. Toch vond ze het waarschijnlijk nodig om zich bij de plastisch chirurg stevig toe te laten takelen, want na het verschijnen van een video met ene Koen Kardashian loopt ze er volgens veel reacties inmiddels bij als Marijke Helwegen.

Vroegâh was het prima om een iets grotere neus, niet 100% egale huid of een niet 100% hoogglans gebit te hebben maar tegenwoordig moet alles blijkbaar he-le-maal perfect. Alles strak, alles glanzend, alles groot, strak en het liefst met een snavel. Waar het overigens niet mooier op wordt, maar dat terzijde.

Het zal wel aan ons liggen, maar doe effe normaal anders. Als je 65 bent en je een keer je rimpels strak laat trekken, prima. Doe wat je niet laten kunt. Ben je gezegend met 2 erwtjes, pomp er dan wat siliconen in als dat je ego een boost geeft. Leef je uit. Maar je gaat je als lekkere chick van 31 toch niet helemaal vol laten rammen met wetenwijveel wat voor rotzooi allemaal?!

Stem effe hieronder in de poll: is ze erop vooruitgegaan of niet?

Poll

Poll

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties