BIOS uitlezen...
Autsj: duurste game ever blijkt foutenfestijn, Sony haalt game uit winkel Tech
Auteur
18/12/2020 09:11

Autsj: duurste game ever blijkt foutenfestijn, Sony haalt game uit winkel


Cyberpunk 2077: veel gamers keken er al jaren naar uit. Niet zo gek, want naar verluidt kostte het spel van developer CD Project Red zo'n 111 miljoen om te maken, dus dan mag je ook wel wat verwachten toch? Ook werd de game meerdere malen uitgesteld, maar vorige week was het eindelijk zover: Cyberpunk 2077 werd eindelijk gereleased!

Het kan echter snel gaan: in eerste instantie werd de RPG bedolven onder lovende kritieken. Oké, best wat bugs en glitches, maar wat wil je met zo'n enorme spelwereld? Toch bleken de fouten en bugs groter te zijn dan gedacht en als kers op de taart bleek de game praktisch onspeelbaar op oudere consoles. Of nouja, oud, we hebben het over de 'base' PS4 en Xbox One. Textures die pas na 5 seconden inladen, framerates die inkakken naar 10fps, niet te doen.

Cd Project Red beloofde beterschap door middel van patches maar dat kwam voor Sony niet snel genoeg. Zij hebben de game inmiddels uit hun Playstation Store verwijderd en bieden alle kopers een refund aan. Dat moet toch wel pijn doen...

Hoe kon dit gebeuren?

Zo presteerde de game op de PS4 en Xbox One

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!

Reacties

Reacties

Personen