BIOS uitlezen...
Aldi 'not amused' na amateurtoneel van muilkorfweigeraar Alex Algemeen
Auteur
17/12/2020 11:46

Aldi 'not amused' na amateurtoneel van muilkorfweigeraar Alex


Je verwacht het niet; onze vrolijke amateurvlogger en antimuilkorfstrijder Alex blijkt een bekende van de politie te zijn. Niet vanwege een paar achterstallige betalingen van verkeersboetes, maar omdat meneer o.a. in één van zijn video's met een nepwapen zwaaide.

In scène gezet

Volgens Politie Groningen is er niet heel veel aan de hand omdat deze hele klucht in scène zou zijn gezet en de medewerker gewoon op de hoogte was. Dit wordt dan weer stellig ontkend door Aldi zelf:

,,Onze medewerker kent deze man niet en was vooraf niet op de hoogte dat deze man op dat moment een vlog aan het maken was. We betreuren het dat onze medewerker de dupe is geworden van deze video. Onze medewerkers zijn geen handhavers. Uiteraard staan we momenteel in nauw contact met de betreffende collega”. Bron AD.nl

Verwarrend verhaal is verwarrend.

Check hier de video mocht je hem hebben gemist 👇

Grappig man

Of Alex nou gewoon een 'leuk' grapje heeft geprobeerd te maken dat een beetje verkeerd is gevallen, of dat onze amateurvlogger gewoon écht een beetje wappie is laten we voor het gemak maar even in het midden.

Eén instantie kan er waarschijnlijk sowieso niet om lachen, want je kind tasjes laten jatten bij de Albert Heijn - in scene gezet of niet - vindt jeugdzorg vast ook hilarisch.

Tasjes jatten met je dochter

Huwelijksaanzoek met 'pistool'

Check dit ook even!

Check dit ook even!

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!

Reacties

Reacties

Personen