BIOS uitlezen...
Syrisch gezin in Heerlen geterroriseerd met brandbom, maar is dat het hele verhaal? Nieuws
Auteur
17/12/2020 10:10

Syrisch gezin in Heerlen geterroriseerd met brandbom, maar is dat het hele verhaal?


Smoeilijk, wij weten ook niet wat er nou waar is of niet, maar toch. De beelden van het Syrische gezin dat geterroriseerd wordt door een boze #buurman zijn behoorlijk heftig. Flinke agressie, brandbom in de tuin, alles erop en eraan. Volgens Muslim Right Watch een duidelijk gevalletje 'Islamhaat' aangezien de boze buurman termen als 'f**k Allahoe Ackbar' gebruikte. Duidelijk, man oppakken en vastzetten, probleem opgelost.

Echterrrrrrrrr gaan er ook andere verhalen rond. Dat de Syrische man, Mohammed Sakka genaamd, weggejaagd is bij de school in de buurt omdat hij daar naar verluidt foto's en filmpjes zat te maken. Dat deze man zich aan vrouwen opdrong, suggestieve gebaren maakte en bij gelegenheid zijn broek uittrok. Dat het gezin tot 's avonds laat keihard gebedsmuziek door de flat liet galmen en herrie maakte door op de balustrade te trommelen. Dat een zoon zichzelf zat te plezieren op het balkon terwijl hij naar de buurtkinderen keek en zich ook probeerde te vergrijpen aan 6-jarige meisjes. Bewijs daarvan wordt echter niet aangedragen.

In onderstaande beelden zie je hoe het Syrische gezin door de buurman belaagd wordt, Muslim Right Watch Nederland roept dan ook op om deze video zoveel mogelijk te delen. Hoe het uiteindelijk allemaal écht in elkaar zit zal de toekomst uitwijzen...

De bewuste video

De andere verhalen

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties