BIOS uitlezen...
'Enge mensen in witte pakken' blijken protestgroep Guerilla Mask Force Nederland Nieuws
Auteur
15/12/2020 10:00

'Enge mensen in witte pakken' blijken protestgroep Guerilla Mask Force Nederland


Gisteren berichtten we al over enge mensen in witte pakken die in Winterswijk protesteerden tegen de coronamaatregelen want Agenda 21. Juist ja. Blijken potdikkeme helemaal geen aliens te zijn maar gewoon de protestgroep Guerilla Mask Force Nederland die al een tijdje de steden langstrekt om te protesteren met kreten als ‘Zelf nadenken brengt het algemeen welzijn in gevaar’, ‘Alleen laten sterven is naastenliefde’, ‘Alleen eenzaamheid is veilig’, ‘Wees altijd gehoorzaam’ en 'Offer alles op voor hygiëne'.

Het zogenaamde 'kunstzinnige' protest zou van Zwitserland en Duitsland nu naar Nederland overgewaaid zijn. Beetje weird, zeker, maar aan de andere kant zijn de protesten vreedzaam en zijn ze (nog) niemand tot last. Lekker laten rondsjouwen.

Wellicht dat de sinds gister afgekondigde lockdown weer nieuwe reden tot protest is, als het goed is levert dat namelijk uitgestorven straten op... De toespraak van Rutte brak in elk geval kijkcijferrecords: maar liefst 8,4 miljoen kijkers schakelden in. Eat that, John de Mol.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties