BIOS uitlezen...
Kan gewoon in Iran; 19-jarige “Zombie Angelina Jolie” veroordeeld tot 10 jaar cel Nieuws
Auteur
14/12/2020 17:31

Kan gewoon in Iran; 19-jarige “Zombie Angelina Jolie” veroordeeld tot 10 jaar cel


Jezelf digitaal verbouwen totdat je op Zombie Angelina Jolie lijkt voor de views en likes? Blijkbaar vindt Iran dat niet tof, want Fatemeh Khishvand, beter bekend als Sahar Tabar is daar tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De officiële reden is 'promoting public corruption', wat dat ook wezen mag, maar het mag toch bekend wezen dat Iran het niet zo nauw neemt met vrouwenrechten en blijkbaar vrouwen opsluit als iets ze niet aanstaat.

Was overigens nog best een dingetje, want deze dame ging eerder al viral door het verhaal dat ze zichzelf compleet heeft laten verbouwen door de plastisch chirurg om er zo extreem uit te zien. Dikke hoax, want alhoewel ze later toegaf dat ze een neuscorrectie heeft ondergaan en niet vies was van een fillertje links of rechts waren de foto's het resultaat van creatief make-uppen en een dikke laag Photoshop.

Haar Instagrampagina werd in 2019 vanwege godslastering al offline gehaald maar blijkbaar was dat nog niet genoeg. Vrouwen die in het openbaar wat geld verdienen en niet slaafs thuis achter het aanrecht zitten, ligt blijkbaar allemaal gevoelig in het streng Islamitische Iran en dus zit mevrouw de komende tijd achter tralies...

Even kennismaken met Sahar Tabar

Angelina, help!

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties