Delen is lief

Email

Kan gewoon in Iran; 19-jarige “Zombie Angelina Jolie” veroordeeld tot 10 jaar cel

Jezelf digitaal verbouwen totdat je op Zombie Angelina Jolie lijkt voor de views en likes? Blijkbaar vindt Iran dat niet tof, want Fatemeh Khishvand, beter bekend als Sahar Tabar is daar tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De officiële reden is 'promoting public corruption', wat dat ook wezen mag, maar het mag toch bekend wezen dat Iran het niet zo nauw neemt met vrouwenrechten en blijkbaar vrouwen opsluit als iets ze niet aanstaat.

Was overigens nog best een dingetje, want deze dame ging eerder al viral door het verhaal dat ze zichzelf compleet heeft laten verbouwen door de plastisch chirurg om er zo extreem uit te zien. Dikke hoax, want alhoewel ze later toegaf dat ze een neuscorrectie heeft ondergaan en niet vies was van een fillertje links of rechts waren de foto's het resultaat van creatief make-uppen en een dikke laag Photoshop.

Haar Instagrampagina werd in 2019 vanwege godslastering al offline gehaald maar blijkbaar was dat nog niet genoeg. Vrouwen die in het openbaar wat geld verdienen en niet slaafs thuis achter het aanrecht zitten, ligt blijkbaar allemaal gevoelig in het streng Islamitische Iran en dus zit mevrouw de komende tijd achter tralies...

Even kennismaken met Sahar Tabar

Angelina, help!

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Het gaat over een 19 jarig meisje dat in Iran tot 10 jaar gevangenis straf is veroordeeld omdat ze make up droeg en omdat ze zichzelf ge-fotoshopt en ge-editord had in zombie Angelina Jolie. De aanklachten zijn onderandere : dragen make-up, godslastering, ... Dit kind vliegt de gavangenis in om dat ze creatief en vrijdenkend is! Zij ziet er zo niet uit he!

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail