BIOS uitlezen...
Man schiet om zich heen tijdens kerstconcert in NY en wordt door politie doodgeschoten Nieuws
Auteur
14/12/2020 12:00

Man schiet om zich heen tijdens kerstconcert in NY en wordt door politie doodgeschoten


Tijdens een kerstconcert bij de Saint John the Divine Cathedral aan de Amsterdam Avenue in de wijk Harlem (New York) brak de pleuris flink uit toen een tot nog toe onbekende man om zich heen begon te schieten. Naast het koor waren nog zo'n 15 mensen aanwezig maar wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Volgens ooggetuigen wilde de man zelf neergeschoten worden (de zogenaamde suicide by cop) en dat is hem dan ook gelukt: hij werd onder meer in zijn hoofd geraakt en overleed in het ziekenhuis. In zijn tas werd een jerrycan met benzine, touw, kabels, verschillende messen, een bijbel en tape gevonden. Oh, en twee semiautomatische wapens.

De politiecommissaris sprak op basis van die bevindingen de legendarische woorden: "Ik denk dat we uit de inhoud van zijn tas mogen concluderen dat hij slechte bedoelingen had". Wat een spreker is die man.

De politieactie in beeld

Nieuwsverslag van het voorval

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties