Enorme chaos in Portland nadat politie zwart gezin uit huis wil zetten Nieuws
Auteur
09/12/2020 12:31

Enorme chaos in Portland nadat politie zwart gezin uit huis wil zetten


Dit gezin had in 2018 al te horen gekregen dat ze hun #huis in Portland uit moesten vanwege wanbetaling. Na een aantal rechtszaken, meerdere keren uitstel en zelfs hulp bij het vinden van een nieuw huis werd afgelopen september door een rechter definitief besloten dat de woning verlaten moest worden. Niet geheel onterecht als je het zo leest dus.

Echter vond de Black Lives Matter-movement daar wat van en direct na die rechterlijke uitspraak werd er een soort van 'kamp' opgezet om de familie tegen uitzetting te beschermen. Burgemeester Ted Wheeler vond het na 80 klachten over lawaai, vuurgevechten, bedreigingen en andersoortige gezelligheid wel welletjes en zette onlangs een flinke politiemacht in. Dat werd uiteraard niet gewaardeerd en er braken fikse rellen uit. Zo erg zelfs dat de politie zich uiteindelijk moest terugtrekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair