Brechende Nachrichten: Adolf Hitler wint verkiezing in Namibië Nieuws
Auteur
03/12/2020 19:39

Brechende Nachrichten: Adolf Hitler wint verkiezing in Namibië


"Adolf Hitler? Maar die is toch al een poosje dood?" Ja, de Oostenrijkse dictator leeft al sinds 1945 niet meer, maar de Namibische versie is nog springlevend. De vader van de politicus leek het wel leuk om zijn zoon Adolf Hitler te noemen, en zodoende werd Adolf Hitler Uunona geboren. Sowieso al niet zo'n goede naam, maar als politicus al helemaal moeilijk. Toch neemt hij het zijn pa niet kwalijk:

"Hij heeft me naar Hitler vernoemd, maar wist waarschijnlijk niet precies wie dat was. En als kind was het voor mij een normale naam. Pas als tiener begon ik te begrijpen dat deze man de hele wereld wilde veroveren.”

Inmiddels is Adolf met 85 procent van de stemmen verkozen als vertegenwoordiger van de SWAPO-partij in Ompundja, in het noorden van Namibië, maar gaat naar eigen zeggen niet voor werelddominantie. Pfieuwwwww, aldus zijn buurlanden 😂.

Toch bijzonder dat je in 2020 op Adolf Hitler hebt kunnen stemmen. Al verrast ons dit jaar helemaal niks meer...

Eerder dook hij ook al eens op in Oostenrijk

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair