Delen is lief

Email

Nieuw staaltje verkiezingsretoriek van de VVD: 'desnoods' grens sluiten voor migranten

Nu het Forum voor Democratie zichzelf ongeveer aan het opdoeken is, valt er op 'rechts' natuurlijk weer een gaatje te vullen. Mooi moment voor Tweede Kamerlid Bente Becker van de VVD om het zoveelste inkoppertje in 10 jaar eruit te gooien:

Nederland moet in ‘noodgevallen’ de eigen grenzen sluiten en bewaken als er weer grote aantallen migranten naar ons land zouden komen. ‘Liever nog’ wil de partij dat er een mini-Schengenzone komt, waarin een groepje van omliggende landen gezamenlijk de grenzen bewaken. Bron AD.nl

Kan je wel stellen dat het risico te groot is dat in tijden van crisis veel migranten hierheen komen 'vanwege onze welvaart', maar als je de laatste 10 jaar Rutte onder de loep neemt dan strookt deze uitspraak toch niet helemaal met de praktijk.

Trap er niet in?!

Geert Wilders en Jan Roos geloven er in ieder geval geen snars van en gooien het op een ouderwets potje verkiezingsretoriek.

Poll

Veel bekeken

Topreactie (+)

Doen alle politici toch? In de aanloop naar verkiezingen moet je je hachje veiligstellen, in de nasleep van verkiezingen moet je je zakken vullen. Een positie als Wilders is ideaal, alleen met retoriek op fouten wijzen, geen oplossingen aandragen en geen verantwoordelijkheid hoeven nemen. 

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail