Delen is lief

Email

Zie je wel!!1! Elon Musk op één dag zowel positief als negatief op corona getest

Aluhoedjes unite, want wat Elon Musk nou toch weer is overkomen... Hij is op één dag 4 keer getest (met een sneltest) op het #coronavirus (dat moet blijkbaar als je vet belangrijk bent) en daarbij kwam de test... Houd je vast... Twee keer negatief en twee keer positief terug. Zie je wel, het is allemaal een complot van de overheid, een hoax, van mondkapjes ga je dood en van 5G krijg je kanker!

Ook al weet iedereen inmiddels dat sneltesten (nog) niet helemaal betrouwbaar zijn en dit Elon natuurlijk best goed uitkomt. Het is voor hem tijdens de huidige coronapandemie namelijk best lastig om zijn fabrieken open te houden en die zou 'ie toch graag weer op volle kracht laten knallen...

De 10 meest maffe dingen die hij ooit gedaan heeft

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Dat die testen onbetrouwbaar zijn is al even bekend, daar hoef je geen gekkie voor te zijn. Dat er met onbetrouwbare cijfers beleid wordt gevoerd zou je twijfelachtig kunnen noemen. Ik ben geen ontkenner en weet dat de ziekenhuizen vol liggen. Maar ik zou het fijn vinden als ze de negatieve uitslagen zouden meeberekenen in de cijfers die naar buiten worden gebracht, zolang dat niet gebeurt vind ik de nieuwsgeving onbetrouwbaar.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail