10 redenen waarom het gewoon awesome is om een man te zijn Lifestyle
Auteur
19/11/2020 13:01

10 redenen waarom het gewoon awesome is om een man te zijn


Er is natuurlijk helemaal niks mis met #vrouwen, integendeel zelfs, maar iedereen weet natuurlijk dat het effing awesome is om een man te zijn. We hebben zelfs een eigen dag: de Internationale Dag van de Man, en laat dat nou vandaag zijn. Hotsjééeeéeé! Dat vrouwen ongetwijfeld ook zo'n dag hebben laten we even buiten beschouwing, vandaag draait het om ons.

Waarom het dan zo geniaal is om een man te zijn? We leggen het je hieronder even uit.

1. Hoe ouder hoe mooier

Grijs worden en wat karakteristieke rimpels in je gezicht? No worries, daar worden de meeste mannen alleen maar mooier en aantrekkelijker van. Daarbij blijven mannen seksuele aantrekkingskracht uitstralen. Hetgeen bij vrouwen op een bepaalde leeftijd toch echt wel anders wordt. Sorry dames...

2. Geen toilet? Geen probleem!

Even een plasje plegen, maar geen toilet in de buurt? Nou en? De natuur heeft je gezegd met een prima afwateringsinstallatie die je ook rustig tegen een boom, een struik of je schoonmoeder kunt gebruiken. Dat laatste raden we je overigens uit ervaring af, maar toch. Als je nou een #2 moet is een toilet wél praktisch, maar ook daarbij is het fijn dat je een man bent. Je kondigt gewoon even aan dat je gaat kakken, een bruine trui gaat breien, even onder de trap gaat zitten of gaat kleien: niemand die daarvan opkijkt. In tegenstelling tot vrouwen die maar hun neus blijven poederen. Daarbij is de rij bij het herentoilet óók nog eens altijd zo'n 80% korter...

3. Geen baarmoeder hebben is awesome

Oké, natuurlijk is het best stoer om een kind op de wereld te kunnen zetten, eerlijk is eerlijk. Die magische gave bezitten wij nou eenmaal niet. Thank God, want waar had dat apparaat uit moeten komen!?

Echter zijn wij niet zo rouwig om het feit dat we niet hoeven te bevallen. Allemaal leuk en aardig, maar 24 uur weeën, ontsluiting en uitscheuren: geef ons portie maar aan Fikkie. Daarbij gaan ook alle maandelijkse perikelen aan onze neus voorbij. Sorry dames, maar flawless victory voor ons.

4. Bijna al het naakt op tv is vrouwelijk

Je ziet zelden een blote zwans op tv. Sterker nog, bijna al het naakt dat je wél op televisie voorbij ziet komen is vrouwelijk! Nooit vervelend om naar te kijken. Daarbij zijn bijna alle natuurfilms voor volwassenen vanuit jouw oogpunt gemaakt dus je hoeft nooit lang te zoeken.

5. Bier

Avondje kroeg? Bier. Feestje? Bier. 's Middags een kameraad op bezoek? Bier. Verjaardag? Bier. Het leven kan zo makkelijk zijn als je niet hoeft te kiezen tussen droge witte wijn, een mixdrankje of 'gewoon een sapje': bier is altijd het antwoord en altijd voorradig.

6. Twee paar schoenen is meer dan voldoende

Je hebt één paar voor dagelijks gebruik en één paar als backup/voor als de huidige stuk gaan/voor speciale gelegenheden. Klaar. Meer heb je toch niet nodig? Moet je je vriendin eens proberen uit te leggen... Succes!

7. Scharrel je scheel zonder een slechte reputatie

Oneerlijk misschien, maar we weten het allemaal: een vrouw die met jan en alleman het bed induikt is een sloerie, een man die datzelfde doet is een bink. Zo werkt het nou eenmaal. Dus scharrel totdat de vellen erbij hangen, niemand zal je er op aankijken!

8. Douchen en aankleden kan binnen 5 minuten

Oké, wij mogen soms ook best graag eens een half uur onder de douche staan als er tijd genoeg is, maar als het moet staan we binnen 5 minuten klaar. Gedoucht, aangekleed en opgefrist. Makkie. Gaat je bij 99,99472166492% van de vrouwen niet lukken...

9. Je bent fysiek sterker

Je krijgt alle potjes open, die stapel stenen til je wel even aan de kant en uiteraard draag jij de boodschappen wel: mannen zijn fysiek sterker dan vrouwen. Hetgeen tevens wel inhoudt dat je in een relatie regelmatig wordt geroepen om die zware klusjes op te lossen maar hey, dat nemen we voor lief.

10. Scheren is optioneel

Een (stoppel)baard is een prima oplossing voor als je geen zin hebt om je te scheren. Vinden veel vrouwen nog mooi ook, maar andersom geldt dat eigenlijk nooit. Al eens een man gezien die het sexy vindt als een vrouw harige benen, oksels en bikinilijn heeft? Niet vaak...

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties