Delen is lief

Email

Het is 'OFFICIEEL': Joe Biden wint de presidentsverkiezingen van 2020

Hotjseeeééeeeé enzo! Het was weer behoorlijk spannend, maar Joe Biden heeft officieel officieus de presidentsverkiezingen van 2020 gewonnen! Het ging iets minder overtuigend dan IEDEREEN van tevoren had voorspeld, maar daar lullen we niet meer over. De democraten hebben hun mannetje weer bovenaan staan al kan het nog dagen/weken duren voordat alles echt in kannen en kruiken is, want oom Donald laat zich natuurlijk niet zomaar uit het Witte Huis zetten; opnieuw tellen die handel en snel een beetje.

Maar goed... Als alles doorgaat krijgen we politiek-technisch waarschijnlijk 4 bloedsaaie jaren met Sleepy Joe aan het roer en wensen we hem veel succes om 't tot op het bot verdeelde Amerika weer bij elkaar te brengen. Zo lang z'n rikketik het houdt natuurlijk.

Het is in ieder geval een mooi excuus om vanavond een paar alcoholische drankjes achterover te gooien en te genieten van een mooie Biden #gifdump. Voor diepgaande analyses over kiesmannen, kiezersbedrog en het 'trumpisme' kun je ongetwijfeld hier, hier en hier terecht.

Eerst is het tijd voor een toepasselijk muziekje

Video wordt gerenderd via de SCSI-poort op het mainboard van de DRS-bus...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Hadden we het goed voorspeld?

Poll

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

Amerika de komende 4 jaar: - desastreuze economie - wijd open grenzen - extreem hoge overheids uitgaves - meer oorlogen -lagere straffen - desastreuze klimaat maatregelen - faillissement van de complete middenklasse van het land Je kan zeggen wat je wil van Trump maar onder hem liep de economie al een tierelier, vrede tussen Israel en Arabische wereld, situatie in Noord Korea gestabiliseerd, troepen uit vreemde oorlogen gehaald, etc. Waar wordt hij op gepakt ? "Grab em by the pussy ? Hij randde tenminste geen stagiere aan of bezocht een pedofielen eiland meer dan 80 x. Maar ja dat was een democraat dus dan mag het schijnbaar. Aan iedere Biden groupie. Wat heeft Trump voor verschrikkelijks gedaan in de 4 jaar voor de VS ? Biden heeft de verkiezingen niet gewonnen, dat heeft de media gedaan. 4 jaar lang Trump bashen en alle kwalijke dingen van Biden negeren.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail