Het is 'OFFICIEEL': Joe Biden wint de presidentsverkiezingen van 2020 Nieuws
Auteur
07/11/2020 17:28

Het is 'OFFICIEEL': Joe Biden wint de presidentsverkiezingen van 2020


Hotjseeeééeeeé enzo! Het was weer behoorlijk spannend, maar Joe Biden heeft officieel officieus de presidentsverkiezingen van 2020 gewonnen! Het ging iets minder overtuigend dan IEDEREEN van tevoren had voorspeld, maar daar lullen we niet meer over. De democraten hebben hun mannetje weer bovenaan staan al kan het nog dagen/weken duren voordat alles echt in kannen en kruiken is, want oom Donald laat zich natuurlijk niet zomaar uit het Witte Huis zetten; opnieuw tellen die handel en snel een beetje.

Maar goed... Als alles doorgaat krijgen we politiek-technisch waarschijnlijk 4 bloedsaaie jaren met Sleepy Joe aan het roer en wensen we hem veel succes om 't tot op het bot verdeelde Amerika weer bij elkaar te brengen. Zo lang z'n rikketik het houdt natuurlijk.

Het is in ieder geval een mooi excuus om vanavond een paar alcoholische drankjes achterover te gooien en te genieten van een mooie Biden #gifdump. Voor diepgaande analyses over kiesmannen, kiezersbedrog en het 'trumpisme' kun je ongetwijfeld hier, hier en hier terecht.

Eerst is het tijd voor een toepasselijk muziekje

Video van de dag

Video van de dag

Hadden we het goed voorspeld?

Poll

Poll

Trending vandaag

Trending vandaag

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties