Turkse MMA-eindbazen redden levens tijdens aanslag in Wenen Nieuws
Auteur
04/11/2020 10:15

Turkse MMA-eindbazen redden levens tijdens aanslag in Wenen


Tijdens de aanslag in Wenen afgelopen maandag, waarbij 4 mensen om het leven kwamen en 17 mensen zwaar gewond raakten bleken deze twee Turkse MMA-vechters echte helden te zijn. Recep Tayyip Gultekin en Mikail Ozen, beiden ook moslim, wisten met gevaar voor eigen leven een politieagent en twee vrouwen te redden en werden daarvoor door de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Karl Nehammer, officieel bedankt. In een reactie aan TRT World lieten de mannen weten:

"De politieagenten die gewond raakten zijn mijn politieagenten. De mensen die gewond raakten zijn mijn mensen. Ik breng mijn condoleances over aan Oostenrijk en hoop dat de gewonden spoedig herstellen. Ik zei tegen Mikail dat wij het gingen doen. We bereikten de politieagent en droegen hem naar de ambulance. Als hetzelfde morgen zou gebeuren, zou ik er niet over twijfelen om mensen te redden. Ik wil geen discriminatie zien tussen moslims, joden of christenen. Terreur heeft geen plaats in deze religies. Terreur is overal terreur.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair